×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ajax vol lof over Bergwijn en Brobbey

Trainer Ajax vol lof over Bergwijn en Brobbey
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 18:40 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli kijkt reikhalzend uit naar de inzet van Steven Bergwijn en Brian Brobbey bij zijn team. De Italiaanse coach is vol lof over de twee Oranje-internationals, die onlangs zijn toegevoegd aan de selectie van de Amsterdamse club. Hoewel Bergwijn en Brobbey nog wat tijd nodig hebben om volledig wedstrijdfit te worden, is Farioli optimistisch over hun potentieel en de impact die ze kunnen hebben op het team.

Steven Bergwijn, die overkwam van Tottenham Hotspur, en Brian Brobbey, afkomstig van RB Leipzig, brengen volgens Farioli een schat aan ervaring en kwaliteit met zich mee. De trainer ziet in hen belangrijke aanwinsten die het spel van Ajax naar een hoger niveau kunnen tillen. Bergwijn en Brobbey zullen naar verwachting een belangrijke rol gaan spelen in de aanvalslinie van de club, waar ze hun snelheid, techniek en doelgerichtheid kunnen laten zien.

Hoewel het nog even zal duren voordat Bergwijn en Brobbey volledig geïntegreerd zijn in het team en klaar zijn om aan wedstrijden deel te nemen, is de hoop en verwachting binnen Ajax hooggespannen. Farioli en zijn staf werken hard om de twee spelers optimaal voor te bereiden en te laten wennen aan de speelstijl van de club. De supporters van Ajax kijken reikhalzend uit naar het debuut van Bergwijn en Brobbey in het rood-witte shirt en hopen op mooie successen met deze nieuwe aanwinsten in de gelederen.