×
Home Nieuws Livescore

Maikel Kieftenbeld traint mee bij SC Cambuur voor toekomst

Maikel Kieftenbeld traint mee bij SC Cambuur voor toekomst
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 18:32 uur

Voormalig FC Emmen middenvelder Maikel Kieftenbeld heeft zijn intrede gedaan bij SC Cambuur voor een tijdelijke trainingsperiode. De Leeuwarder club heeft de ervaren speler uitgenodigd om te onderzoeken of er een mogelijke samenwerking in het verschiet ligt. Kieftenbeld, die momenteel zonder club zit na zijn vertrek bij FC Emmen afgelopen zomer, hoopt bij Cambuur zijn voetbalcarrière nieuw leven in te blazen.

De 31-jarige middenvelder, bekend om zijn harde werk op het veld en leiderschapskwaliteiten, traint momenteel mee met het team van trainer Henk de Jong. De club en de speler zullen de komende periode gebruiken om te beoordelen of er een match is op sportief en persoonlijk vlak. Kieftenbeld, die een schat aan ervaring heeft in het Nederlandse voetbal, zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van SC Cambuur.

Na zijn vertrek bij FC Emmen, waar hij een belangrijke speler was, is Kieftenbeld vastbesloten om zijn loopbaan voort te zetten en zijn kwaliteiten te tonen op het veld. De middenvelder, die eerder ook voor clubs als FC Groningen en Birmingham City speelde, kijkt uit naar de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij SC Cambuur en een nieuwe uitdaging aan te gaan in de Keuken Kampioen Divisie.