×
Home Nieuws Livescore

Sergi Roberto traint bij Barcelona terwijl toekomst onzeker blijft

Sergi Roberto traint bij Barcelona terwijl toekomst onzeker blijft
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 17:08 uur

Sergi Roberto blijft actief bij FC Barcelona terwijl hij in spanning afwacht wat de toekomst voor hem in petto heeft. De veelzijdige 32-jarige speler, die zowel als rechtsback en middenvelder uit de voeten kan, staat in de belangstelling van diverse clubs, waaronder Ajax. Echter, er bestaat ook een reële kans dat hij zijn loopbaan toch voortzet bij de Catalaanse club. Het Spaanse medium Diario SPORT heeft dit gemeld.

Roberto, die al sinds 2006 deel uitmaakt van de jeugdopleiding van Barcelona, traint momenteel hard om zijn conditie op peil te houden. De Spaanse international heeft een indrukwekkende staat van dienst bij de club en heeft in de loop der jaren bewezen een waardevolle kracht te zijn op het veld. Zijn veelzijdigheid en ervaring maken hem een gewilde speler op de transfermarkt.

Ajax wordt genoemd als een van de geïnteresseerde clubs die Roberto graag zouden willen verwelkomen. De Nederlandse club staat bekend om zijn aantrekkelijke speelstijl en zou kunnen profiteren van de kwaliteiten van de Spaanse speler. Echter, Barcelona heeft nog steeds de mogelijkheid om Roberto te behouden, wat voor de speler zelf ook een aantrekkelijke optie zou kunnen zijn gezien zijn lange geschiedenis en band met de club.

Het is een periode van onzekerheid voor Sergi Roberto, maar hij blijft gefocust en gemotiveerd terwijl hij wacht op duidelijkheid over zijn toekomst. Zal hij Barcelona verlaten en een nieuw avontuur aangaan bij een andere club, of zal hij ervoor kiezen om zijn carrière voort te zetten bij de club waar hij zijn hele professionele leven heeft gespeeld? De komende weken zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de volgende stap in de loopbaan van deze getalenteerde voetballer.