×
Home Nieuws Livescore

Aad de Mos: PSV snel op transfermarkt voor verdedigers

Aad de Mos: PSV snel op transfermarkt voor verdedigers
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 16:48 uur

Voormalig voetbaltrainer Aad de Mos heeft geadviseerd dat PSV snel de transfermarkt moet betreden om hun verdediging te versterken. De ervaren analist benadrukt het belang van het aantrekken van nieuwe verdedigers om de defensie van de Eindhovenaren te versterken. De Mos is van mening dat PSV niet moet aarzelen en actie moet ondernemen om zich te versterken op dit cruciale gebied.

Ondanks de noodzaak om nieuwe verdedigers aan te trekken, heeft Aad de Mos ook aangegeven dat PSV bereid zou moeten zijn om Jordan Teze te laten gaan, mocht AS Monaco interesse tonen. De Franse club heeft zich gemeld voor de talentvolle verdediger, en De Mos is van mening dat PSV deze kans niet mag laten liggen. Hij gelooft dat het verkopen van Teze aan Monaco een goede zet zou zijn voor zowel de speler als de club.

De Mos benadrukt dat PSV snel moet handelen en niet moet aarzelen om Teze van de hand te doen als AS Monaco serieus geïnteresseerd is. Hij gelooft dat het verkopen van Teze PSV de financiële middelen zou kunnen verschaffen om te investeren in versterkingen voor de verdediging. De Mos is ervan overtuigd dat deze beslissing in het belang zou zijn van zowel PSV als Jordan Teze zelf.