×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn deelt fitheidsupdate op Ajax Open Dag

Bergwijn deelt fitheidsupdate op Ajax Open Dag
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 16:16 uur

Op de bruisende Open Dag van Ajax heeft Steven Bergwijn fans en supporters gerustgesteld met een update over zijn herstel. De talentvolle vleugelaanvaller heeft aangegeven dat hij binnenkort hoopt terug te keren naar de groepstraining. Ondanks zijn vastberadenheid om snel weer op het veld te staan, erkent Bergwijn dat hij nog niet op volle kracht is.

De voormalige PSV-speler, die deze zomer de overstap maakte naar de Amsterdamse club, werkt hard aan zijn herstel na een periode van blessureleed. Bergwijn, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, is vastbesloten om zo snel mogelijk weer van waarde te zijn voor zijn nieuwe team.

Hoewel de exacte aard van zijn blessure niet is onthuld, lijkt Bergwijn optimistisch over zijn herstelproces. De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld reikhalzend uitkijken naar het moment waarop de vleugelaanvaller weer schittert op het veld. Met zijn talent en drive zal Bergwijn ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de ambities van Ajax voor het komende seizoen.