×
Home Nieuws Livescore

Trainer RB Salzburg: "FC Twente hoort in Champions League!"

Trainer RB Salzburg:
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 15:08 uur

In een opvallende lofzang heeft Pepijn Lijnders, de Nederlandse trainer van RB Salzburg, zijn bewondering uitgesproken voor FC Twente. De Tukkers zullen het opnemen tegen RB Salzburg in de derde voorronde van de Champions League, en Lijnders is van mening dat FC Twente een plek verdient in de hoofdfase van het prestigieuze toernooi. De coach is vol lof over de prestaties en potentie van de club uit Enschede en gelooft dat zij het niveau aankunnen om te schitteren in het miljardenbal.

Lijnders, die zelf een succesvolle carrière als trainer heeft opgebouwd, prijst de kwaliteit en het talent van FC Twente. Hij ziet de Tukkers als een geduchte tegenstander en is ervan overtuigd dat zij in staat zijn om te concurreren met de topclubs in Europa. De lofuitingen van Lijnders zorgen voor extra motivatie bij FC Twente, die vastberaden zijn om te bewijzen dat zij thuishoren in de Champions League.

De uitspraken van Pepijn Lijnders hebben voor opschudding gezorgd in de voetbalwereld, waarbij velen verrast zijn door zijn openlijke steun aan FC Twente. De lof van een gerenommeerde trainer als Lijnders geeft de Tukkers een extra dosis vertrouwen en geloof in eigen kunnen. Met de steun van Lijnders en hun eigen vastberadenheid zullen de spelers van FC Twente er alles aan doen om te schitteren in de Champions League en te bewijzen dat zij thuishoren in de absolute top van het Europese voetbal.