×
Home Nieuws Livescore

Ajax moet winnen van RC Lens voor Conference League

Ajax moet winnen van RC Lens voor Conference League
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 14:32 uur

Ajax staat voor een cruciale uitdaging in de Europa League na hun nederlaag tegen Panathinaikos. De Amsterdammers moeten nu alles op alles zetten in hun confrontatie met RC Lens om nog kans te maken op deelname aan de Conference League. De druk ligt hoog bij Ajax, aangezien een overwinning tegen Lens essentieel is om hun Europese avontuur voort te zetten.

Na de teleurstellende resultaten in de derde voorronde van de Europa League, is de focus van Ajax nu volledig gericht op de aanstaande tweestrijd met RC Lens. De Franse tegenstander zal ongetwijfeld een geduchte uitdaging vormen voor de Amsterdammers, die vastberaden zullen zijn om zich te revancheren en alsnog een plek te veroveren in de Conference League.

Met de steun van het fanatieke thuispubliek hoopt Ajax een sterke prestatie neer te zetten tegen RC Lens en zo hun Europese dromen levend te houden. De spelers zullen tot het uiterste gaan om te laten zien dat zij klaar zijn voor deze uitdaging en vastbesloten zijn om te strijden voor een plek in het internationale toernooi. De komende wedstrijden beloven dan ook spannend en intens te worden voor zowel de spelers als de supporters van Ajax.