×
Home Nieuws Livescore

Manchester United blijft aandringen op duo-transfer met Bayern

Manchester United blijft aandringen op duo-transfer met Bayern
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 13:56 uur

Manchester United heeft haar zinnen gezet op een duo-transfer van Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui van Bayern München. De Engelse topclub heeft al een bod uitgebracht, maar kreeg aanvankelijk een afwijzing te verwerken. Ondanks deze tegenslag is Erik ten Hag, de manager van Manchester United, vastberaden om de onderhandelingen nieuw leven in te blazen.

Volgens de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano is Ten Hag niet van plan om op te geven in de strijd om De Ligt en Mazraoui naar Old Trafford te halen. De Nederlandse verdediger De Ligt en Marokkaanse middenvelder Mazraoui worden gezien als waardevolle aanwinsten voor het team van Manchester United, en Ten Hag is vastbesloten om hen te overtuigen om de overstap te maken.

De onderhandelingen tussen Manchester United en Bayern München beloven spannend te worden, aangezien beide clubs streven naar een deal die aan hun eisen voldoet. De Ligt en Mazraoui genieten internationaal aanzien vanwege hun talent en potentieel, en het is geen verrassing dat meerdere topclubs geïnteresseerd zijn in hun diensten.

Manchester United zal naar verwachting alles op alles zetten om De Ligt en Mazraoui naar de Premier League te halen, en met de vastberadenheid van Erik ten Hag aan het roer, lijkt niets onmogelijk voor de Engelse grootmacht. De fans van Manchester United kijken reikhalzend uit naar de ontwikkelingen rondom deze veelbelovende transferdeal.