×
Home Nieuws Livescore

Jeremiah St. Juste opnieuw geblesseerd: Supercup gemist door blessure.

Jeremiah St. Juste opnieuw geblesseerd: Supercup gemist door blessure.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 13:48 uur

Jeremiah St. Juste heeft opnieuw pech gehad tijdens de voorbereiding van Sporting Portugal. De Nederlandse verdediger raakte geblesseerd tijdens een oefenduel met Sevilla, waarin Sporting met 2-1 verloor. Deze blessure zorgt ervoor dat St. Juste de strijd om de Portugese Supercup aan zich voorbij moet laten gaan. Voor trainer RĂºben Amorim is het een zware tegenvaller om opnieuw geconfronteerd te worden met een blessure van zijn verdediger.

De blessure van St. Juste komt op een ongelukkig moment voor Sporting Portugal, aangezien de ploeg zich klaarmaakt voor het nieuwe seizoen. De verdediger stond onder Amorim bekend als een belangrijke schakel in de defensie, en zijn afwezigheid zal zeker gemist worden. De trainer zal nu moeten zoeken naar alternatieven om het gemis van St. Juste op te vangen en de verdediging van het team te versterken.

Het is niet de eerste keer dat St. Juste met blessureleed te maken krijgt tijdens zijn periode bij Sporting Portugal. De voortdurende blessureproblemen van de Nederlander zorgen voor frustratie bij zowel de speler zelf als bij de club. Het is te hopen dat St. Juste snel en volledig herstelt, zodat hij weer kan bijdragen aan het succes van Sporting Portugal in het komende seizoen.