×
Home Nieuws Livescore

FC Twente informeert naar verdediger Eerdhuijzen van Sparta

FC Twente informeert naar verdediger Eerdhuijzen van Sparta
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 13:08 uur

FC Twente heeft haar oog laten vallen op Mike Eerdhuijzen, de talentvolle verdediger van Sparta Rotterdam. De club uit Enschede ziet in de 23-jarige Eerdhuijzen een potentiële opvolger voor de ervaren Robin Pröpper. Hoewel er interesse is getoond, heeft FC Twente nog geen officieel bod uitgebracht op de verdediger.

Eerdhuijzen heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt in de Eredivisie met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn opbouwende spel. Zijn prestaties zijn ook FC Twente niet ontgaan, die op zoek zijn naar versterking in de defensie. Met het oog op de toekomst ziet de club in Eerdhuijzen een waardevolle aanwinst die kan bijdragen aan het team.

Hoewel FC Twente geïnteresseerd is in Eerdhuijzen, is er nog geen concrete stap gezet richting een transfer. Sparta Rotterdam zal naar verwachting een stevig standpunt innemen in de onderhandelingen, gezien de waarde die Eerdhuijzen vertegenwoordigt voor de club. Het is afwachten hoe deze mogelijke transfer zich verder zal ontwikkelen en of FC Twente daadwerkelijk een bod zal uitbrengen op de talentvolle verdediger.