×
Home Nieuws Livescore

Sven Mislintat veilig bij Borussia Dortmund, ondanks kritiek

Sven Mislintat veilig bij Borussia Dortmund, ondanks kritiek
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 12:56 uur

Borussia Dortmund heeft besloten om voorlopig geen afscheid te nemen van technisch directeur Sven Mislintat. De Duitser, die eerder bij Ajax al voor de nodige opschudding zorgde, leek ook in zijn thuisland binnen korte tijd in ongenade te vallen. Echter, volgens een recente update van het Duitse Sky Sport, blijft Mislintat voorlopig aan boord bij de club.

Mislintat, die bekend staat om zijn scherpe oog voor talent en zijn vermogen om succesvolle transfers te realiseren, leek aanvankelijk op gespannen voet te staan met de leiding van Borussia Dortmund. Zijn reputatie als talentenspeurder werd echter niet over het hoofd gezien, waardoor de club heeft besloten om hem nog een kans te geven om zijn stempel te drukken op het team.

Hoewel er nog steeds onzekerheid heerst over de toekomst van Mislintat bij de club, lijkt het erop dat hij voorlopig zijn positie behoudt. De komende periode zal cruciaal zijn voor de technisch directeur om zijn waarde te bewijzen en zijn criticasters te overtuigen van zijn toegevoegde waarde voor Borussia Dortmund. Volg de ontwikkelingen rondom Mislintat en Borussia Dortmund op de voet voor het laatste nieuws en updates.