×
Home Nieuws Livescore

Voormalige PSV-ster Max naar Panathinaikos vóór Ajax-duel

Voormalige PSV-ster Max naar Panathinaikos vóór Ajax-duel
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 12:48 uur

Voormalig PSV-verdediger Philipp Max staat op het punt om officieel te worden voorgesteld als de nieuwste aanwinst van Panathinaikos. De Duitse speler zal naar verwachting snel zijn handtekening zetten bij de Griekse club, net op tijd voor het tweeluik tussen Ajax en Panathinaikos in de voorronde van de Europa League.

Max, die eerder uitkwam voor PSV en bekend staat om zijn aanvallende kwaliteiten als linksback, zal een belangrijke toevoeging zijn aan het team van Panathinaikos. Met zijn ervaring en snelheid zal hij ongetwijfeld een impact hebben op het spel van de Griekse club.

De timing van de transfer is opmerkelijk, gezien het feit dat Panathinaikos binnenkort de strijd zal aangaan met Ajax, een van de topclubs in Europa. De confrontatie tussen de twee teams belooft een spannend en uitdagend duel te worden, en de komst van Max zal ongetwijfeld de dynamiek van de wedstrijden beïnvloeden.

Fans van zowel Panathinaikos als Ajax zullen uitkijken naar de debuutwedstrijden van Max in het shirt van zijn nieuwe club. De transfer van de talentvolle verdediger zal ongetwijfeld voor de nodige opwinding zorgen in de aanloop naar het Europese tweeluik tussen de twee clubs.