×
Home Nieuws Livescore

Ajax sluit deal met Al Bidda SC Qatar

Ajax sluit deal met Al Bidda SC Qatar
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 12:08 uur

Ajax breidt haar internationale netwerk verder uit door een nieuwe samenwerking aan te gaan met Al Bidda SC uit Qatar. De Amsterdamse club heeft aangekondigd dat Al Bidda SC de vijfde partnerclub wordt in hun internationale samenwerkingsplan. Deze nieuwe samenwerking opent de deuren voor uitwisseling van kennis, talent en ervaring tussen de clubs.

Met de toevoeging van Al Bidda SC aan hun partnerclubs, verstevigt Ajax haar positie als een van de meest vooruitstrevende en internationaal georiënteerde clubs in Europa. De samenwerking biedt niet alleen mogelijkheden voor talentontwikkeling, maar ook voor het uitwisselen van best practices op het gebied van coaching, scouting en jeugdopleiding.

Al Bidda SC, gevestigd in Qatar, staat bekend om zijn ambitie en groeipotentieel in het Midden-Oosten. Door de samenwerking met Ajax krijgt de club de kans om te profiteren van de expertise en reputatie van de Nederlandse topclub. Dit partnerschap opent de deur naar nieuwe mogelijkheden voor beide clubs om zich verder te ontwikkelen en te groeien in de wereld van het internationale voetbal.