×
Home Nieuws Livescore

PSG versterkt zich met Ecuadoriaanse verdediger William Pacho.

PSG versterkt zich met Ecuadoriaanse verdediger William Pacho.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 11:32 uur

Paris Saint-Germain staat op het punt om hun verdediging te versterken met de talentvolle William Pacho. De Ecuadoriaanse verdediger, die eerder onder leiding van Mark van Bommel speelde bij Royal Antwerp FC, zal naar alle waarschijnlijkheid Eintracht Frankfurt verlaten voor een aanzienlijke transfersom. De Parijse club is bereid om tientallen miljoenen neer te tellen om Pacho aan hun selectie toe te voegen.

Pacho heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens bij Eintracht Frankfurt en heeft de aandacht getrokken van topclubs in Europa. Zijn ervaring onder Van Bommel bij Royal Antwerp FC heeft zijn ontwikkeling als verdediger zeker ten goede gekomen. PSG ziet in hem een waardevolle aanwinst voor hun defensie en is vastbesloten om de deal snel af te ronden.

De transfer van Pacho naar Paris Saint-Germain markeert een belangrijke stap in zijn carrière en opent nieuwe deuren voor de getalenteerde verdediger. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht zal hij een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van de Franse grootmacht. De fans van PSG kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende speler en hopen op succesvolle samenwerking tussen Pacho en zijn nieuwe teamgenoten.