×
Home Nieuws Livescore

Xavi Simons blijft nog een seizoen bij RB Leipzig.

Xavi Simons blijft nog een seizoen bij RB Leipzig.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 10:56 uur

Het ziet ernaar uit dat Xavi Simons ook het komende seizoen zijn talent zal laten zien bij RB Leipzig. De Duitse club heeft officieel bevestigd dat ze de jonge Oranje-international opnieuw zullen huren van Paris Saint-Germain. Dit betekent dat Simons nog een jaar in de Bundesliga zal spelen, waar hij vorig seizoen indruk maakte met zijn technische vaardigheden en volwassen spel.

RB Leipzig heeft geen optie tot koop bedongen in de huurovereenkomst met PSG, wat aangeeft dat de Franse grootmacht nog steeds veel vertrouwen heeft in de ontwikkeling van Simons. De 18-jarige middenvelder wordt gezien als een van de grootste talenten in het Europese voetbal en heeft al laten zien dat hij op topniveau kan presteren.

Voor Simons zelf is deze verlengde samenwerking met RB Leipzig een mooie kans om zich verder te ontwikkelen en meer ervaring op te doen in een competitieve omgeving. De fans van de Duitse club zullen ongetwijfeld verheugd zijn dat ze nog een seizoen kunnen genieten van de magie van Xavi Simons op het veld. Met zijn elegante speelstijl en creativiteit belooft hij opnieuw een belangrijke speler te worden voor RB Leipzig in het komende seizoen.