×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez kritisch op scheids Manschot na Johan Cruijff Schaal

Kenneth Perez kritisch op scheids Manschot na Johan Cruijff Schaal
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 10:48 uur

Voormalig profvoetballer en huidig ESPN-analist Kenneth Perez heeft felle kritiek geuit op scheidsrechter Jeroen Manschot na de strijd tussen PSV en Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. Perez is van mening dat Manschot de nieuwe richtlijnen van de KNVB aan zijn laars heeft gelapt tijdens de wedstrijd. De ESPN-analist was duidelijk niet te spreken over de beslissingen van de scheidsrechter en uitte zijn ongenoegen openlijk.

Tijdens de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord leken de gemoederen hoog op te lopen, mede door enkele discutabele beslissingen van Manschot. Kenneth Perez, die als analist de wedstrijd op de voet volgde, was verontwaardigd over het optreden van de scheidsrechter. Volgens Perez had Manschot moeten ingrijpen volgens de nieuwe richtlijnen van de KNVB, maar liet hij dit na, wat tot frustratie leidde bij zowel spelers als supporters.

De kritiek van Kenneth Perez op Jeroen Manschot zorgt voor de nodige opschudding binnen de voetbalwereld. Als ervaren analist staat Perez bekend om zijn scherpe analyses en uitgesproken mening. Het is duidelijk dat de voormalig profvoetballer geen blad voor de mond neemt als het aankomt op het beoordelen van scheidsrechters en hun optreden tijdens wedstrijden. Het is afwachten hoe deze kritiek zal worden opgepikt en of er eventuele gevolgen zullen zijn voor Manschot na de uitspraken van Perez.