×
Home Nieuws Livescore

Fred Grim keert terug naar Ajax als head coach

Fred Grim keert terug naar Ajax als head coach
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 10:24 uur

Ajax verrast met de terugkeer van Fred Grim naar Amsterdam. De 58-jarige voormalige keeper zal zijn intrede maken als head of coaching bij de club, zo heeft De Telegraaf maandagochtend gemeld. De aanstelling van Grim komt als een onverwachte wending, aangezien ook de geruchten over Frank Rijkaard als mogelijke kandidaat de ronde deden.

Met zijn jarenlange ervaring in het Nederlandse voetbal, zowel als speler als coach, brengt Grim een schat aan kennis en expertise met zich mee naar Ajax. Zijn terugkeer naar de club waar hij eerder als doelman actief was, zal ongetwijfeld voor opwinding zorgen onder de fans en spelers.

De keuze voor Grim als head of coaching markeert een nieuwe fase in de technische staf van Ajax. Met zijn tactisch inzicht en leiderschapskwaliteiten wordt van Grim verwacht dat hij een belangrijke rol zal spelen in de verdere ontwikkeling van het team. De afweging om Grim boven andere kandidaten, waaronder Frank Rijkaard, te verkiezen, toont aan dat Ajax vastbesloten is om te investeren in ervaring en deskundigheid om zo de ambities van de club waar te maken.