×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez prijst Hancko's keuze na mislukte transfer.

Kenneth Perez prijst Hancko's keuze na mislukte transfer.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 10:16 uur

Voormalig voetballer en huidige ESPN-analist Kenneth Perez heeft lovende woorden over voor de reactie van Dávid Hancko op zijn niet-geslaagde transfer van Feyenoord naar Atlético Madrid. Perez noemt de reactie van de Slowaak 'fantastisch'. Hancko heeft ervoor gekozen om bij te tekenen bij Feyenoord, wat volgens Perez aangeeft dat de verdediger volledig achter zijn beslissing staat.

Perez, die regelmatig zijn analyses deelt op ESPN, prijst Hancko voor zijn professionaliteit en toewijding aan Feyenoord. De Slowaak heeft duidelijk laten zien dat hij met volle overtuiging blijft bijdragen aan het team in De Kuip. De keuze van Hancko om zijn contract te verlengen bij de Rotterdamse club wordt door Perez gezien als een teken van karakter en loyaliteit.

De overstap van Hancko naar Atlético Madrid leek in eerste instantie aanstaande, maar uiteindelijk is de deal niet doorgegaan. Ondanks deze teleurstelling heeft Hancko volgens Perez op bewonderenswaardige wijze gereageerd door zijn focus te behouden en zijn verbintenis met Feyenoord te verlengen. De ESPN-analist is onder de indruk van de mentale veerkracht en professionaliteit die Hancko heeft getoond in deze situatie.