×
Home Nieuws Livescore

Mbappé maakt Real Madrid debuut in Europese Super Cup

Mbappé maakt Real Madrid debuut in Europese Super Cup
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 08:48 uur

In een verrassende wending heeft Carlo Ancelotti onthuld wanneer de langverwachte debuut van Kylian Mbappé bij Real Madrid zal plaatsvinden. De Franse sensatie zal over precies negen dagen zijn eerste wedstrijd spelen voor de Koninklijke. Op dat moment zal Real Madrid het opnemen tegen Europa League-winnaar Atalanta Bergamo in de strijd om de Europese Super Cup.

De aankondiging van Ancelotti heeft de fans van Real Madrid in spanning achtergelaten, aangezien zij reikhalzend uitkijken naar de komst van Mbappé naar het Santiago Bernabéu. Met zijn ongeëvenaarde snelheid, techniek en doelgerichtheid wordt de 22-jarige aanvaller gezien als een versterking voor het team van Ancelotti, dat streeft naar succes in zowel de nationale als internationale competities.

De wedstrijd tegen Atalanta Bergamo belooft een spannende en uitdagende test te worden voor Mbappé en zijn nieuwe ploeggenoten. De Europese Super Cup is een prestigieuze trofee die de winnaars van de UEFA Champions League en de UEFA Europa League tegen elkaar laat strijden, en Real Madrid zal er alles aan doen om deze prijs aan hun indrukwekkende palmares toe te voegen. Met Mbappé in de gelederen lijkt de Koninklijke goed gepositioneerd om hun ambities waar te maken en een sterke start te maken in het nieuwe seizoen.