×
Home Nieuws Livescore

PSV zoekt versterking met drietal spelers na defensieve problemen

PSV zoekt versterking met drietal spelers na defensieve problemen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 08:32 uur

Na de teleurstellende nederlaag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord, staat PSV voor een uitdaging om hun defensieve problemen aan te pakken. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de landskampioen uit Eindhoven van plan is om zich te versterken met een drietal nieuwe spelers. De club is op zoek naar versterking op de posities van rechtsback, linksback en centrale verdediger.

De defensieve linie van PSV heeft de afgelopen tijd flink wat tegendoelpunten moeten incasseren en de situatie is nu 'nog groter geworden'. Om deze problemen aan te pakken, heeft de technische staf besloten om actie te ondernemen op de transfermarkt. De clubleiding is vastberaden om de selectie te versterken met spelers die direct kunnen bijdragen aan het verbeteren van de defensieve stabiliteit.

Met het oog op het komende seizoen en de ambities van PSV om weer mee te strijden om de titel, is het cruciaal dat de defensieve zwaktes worden aangepakt. De zoektocht naar een rechtsback, linksback en centrale verdediger is dan ook van groot belang voor de club. PSV zal de komende periode nauwlettend de transfermarkt in de gaten houden en er alles aan doen om de gewenste versterkingen binnen te halen.