×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord nog in onzekerheid over komst Buonanotte naar Rotterdam

Feyenoord nog in onzekerheid over komst Buonanotte naar Rotterdam
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 07:08 uur

Feyenoord nog in onzekerheid over komst Facundo Buonanotte

De transfergeruchten rondom Facundo Buonanotte naar Feyenoord blijven voorlopig nog onbevestigd. Eerder werd gemeld dat de Rotterdamse club dichtbij een akkoord was met Brighton, maar nu blijkt dat de Argentijn ook een aanbod van Southampton op tafel heeft liggen. De keuze tussen de twee clubs zorgt ervoor dat Buonanotte nog geen definitieve beslissing heeft genomen.

Hoewel Feyenoord al stappen heeft gezet richting een mogelijke overgang van de aanvaller, blijft de situatie voorlopig in het ongewisse. De onderhandelingen met Brighton waren in een vergevorderd stadium, maar nu Southampton zich in de strijd heeft gemengd, is de beslissing voor Buonanotte niet meer zo eenvoudig. De Argentijn zal zorgvuldig moeten afwegen welke club het beste bij hem past en waar hij de meeste speeltijd kan verwachten.

De supporters van Feyenoord zullen nog even geduld moeten hebben voordat er duidelijkheid komt over de mogelijke komst van Facundo Buonanotte. De transfermarkt blijft tot het einde van de zomer open, dus er is nog voldoende tijd voor de aanvaller om zijn keuze te maken. De Rotterdamse club hoopt uiteraard dat Buonanotte voor hen zal kiezen en een waardevolle toevoeging zal zijn voor het team in het komende seizoen.