×
Home Nieuws Livescore

Jordan Teze op weg naar AS Monaco voor miljoenen.

Jordan Teze op weg naar AS Monaco voor miljoenen.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 00:16 uur

Het lijkt erop dat Jordan Teze binnenkort Eindhoven zal verlaten. De talentvolle verdediger heeft PSV laten weten dat hij openstaat voor een overstap naar AS Monaco, nadat de Franse club met een lucratief miljoenenbod op de proppen is gekomen. De onderhandelingen tussen PSV en AS Monaco zijn momenteel in volle gang en het is afwachten of beide clubs tot een akkoord zullen komen.

Teze, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn opbouwend spel, heeft indruk gemaakt bij PSV en heeft de interesse gewekt van diverse Europese topclubs. AS Monaco lijkt nu de beste papieren te hebben om de 21-jarige Nederlander binnen te halen en Teze zelf lijkt ook enthousiast te zijn over een mogelijke transfer naar de Ligue 1.

De overgang van Teze naar AS Monaco zou een flinke boost betekenen voor zijn carrière, aangezien de Franse competitie bekend staat om zijn fysieke spel en hoge tempo. PSV zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn om een talent als Teze te verliezen, maar de club zal zich ook realiseren dat het een mooie kans is voor de jonge verdediger om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau.

Het is nog niet bekend wanneer de transfer definitief afgerond zal worden, maar de fans van zowel PSV als AS Monaco zullen met spanning uitkijken naar de verdere ontwikkelingen rondom de mogelijke overgang van Jordan Teze naar de Franse club.