×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verpletterd door PSV: te aanvallend ingesteld?

Feyenoord verpletterd door PSV: te aanvallend ingesteld?
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 22:56 uur

In een spectaculaire strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV kreeg Feyenoord een flinke dreun te verwerken. Onder leiding van trainer Brian Priske incasseerden de Rotterdammers maar liefst vier doelpunten, wat leidde tot een pijnlijke nederlaag. Na afloop opperde spits Santiago Gimenez dat het wellicht aan de té aanvallende speelstijl van Feyenoord lag. Een opmerking die de trainer van de club uit Rotterdam, Priske, begrijpt en ter harte neemt.

De wedstrijd tegen PSV liet duidelijk zien dat er nog werk aan de winkel is voor Feyenoord. Ondanks het aanvallende spel wisten zij niet te voorkomen dat de Eindhovenaren vier keer het net vonden. Een harde les voor Priske en zijn team, die nu met hernieuwde focus en tactische aanpassingen zullen moeten werken aan een solide verdediging.

Priske, die als trainer relatief nieuw is bij Feyenoord, staat voor de uitdaging om een goede balans te vinden tussen aanvallend voetbal en defensieve stabiliteit. De opmerking van Gimenez over de aanvallende instelling van de ploeg is een signaal dat er wellicht wat bijgestuurd moet worden. Met de competitie voor de deur zal Feyenoord snel moeten schakelen om klaar te zijn voor de strijd om de landstitel.