×
Home Nieuws Livescore

Perez: PSV moet Teze verkopen aan AS Monaco

Perez: PSV moet Teze verkopen aan AS Monaco
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 22:48 uur

Voormalig voetballer en huidig ESPN-analist Kenneth Perez heeft PSV geadviseerd om rechtsback Jordan Teze direct te verkopen aan AS Monaco voor een bedrag van twaalf miljoen euro. De 24-jarige Teze staat in de belangstelling van de Franse club, die bereid is dit aanzienlijke bedrag neer te tellen voor de talentvolle verdediger. Perez, bekend om zijn uitgesproken meningen, is van mening dat PSV deze kans niet mag laten liggen en Teze moet laten gaan voor het genoemde bedrag.

De transferadviezen van Perez hebben de gemoederen in Eindhoven flink doen opschudden. De supporters van PSV zijn verdeeld over het mogelijke vertrek van Teze, die de afgelopen seizoenen een belangrijke rol speelde in het team. Aan de ene kant zijn er fans die vinden dat PSV het bod van AS Monaco moet accepteren en het geld moet investeren in versterkingen voor de selectie. Aan de andere kant zijn er ook supporters die hopen dat Teze behouden blijft voor de club, gezien zijn potentieel en prestaties.

PSV staat voor een lastige beslissing met betrekking tot de toekomst van Jordan Teze. De clubleiding zal moeten afwegen wat het beste is voor zowel de sportieve ambities als de financiële situatie van de club. De druk op PSV neemt toe nu AS Monaco concrete interesse heeft getoond en het genoemde bedrag op tafel heeft gelegd. Het is afwachten hoe de club uiteindelijk zal reageren op het advies van Kenneth Perez en of Jordan Teze daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Ligue 1-club.