×
Home Nieuws Livescore

Joey Veerman geërgerd door Feyenoord-spelers tijdens Johan Cruijff Schaal.

Joey Veerman geërgerd door Feyenoord-spelers tijdens Johan Cruijff Schaal.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 22:40 uur

Tijdens de Johan Cruijff Schaal heeft Joey Veerman van PSV zich behoorlijk gestoord aan het gedrag van enkele Feyenoord-spelers. De middenvelder uitte zijn frustratie tijdens de persconferentie na de wedstrijd, waar ook trainer Peter Bosz aanwezig was. Veerman zuchtte en gaf aan dat dit gedrag blijkbaar bij het spel hoort, maar het was duidelijk dat hij er niet blij mee was.

De irritatie van Veerman lijkt voort te komen uit ongepast gedrag van de Feyenoord-spelers tijdens de Johan Cruijff Schaal. Het is niet duidelijk wat er precies is voorgevallen op het veld, maar de reactie van de PSV-middenvelder spreekt boekdelen. Het incident zal ongetwijfeld nog de nodige nasleep krijgen in de voetbalwereld.

De uitspraken van Joey Veerman zorgen voor opschudding in de Nederlandse voetbalwereld. Het is zeldzaam dat spelers zo openlijk hun ongenoegen uiten over het gedrag van tegenstanders. Het is te hopen dat de gemoederen snel bedaren en dat de focus weer op het voetbal komt te liggen. Veerman en zijn team zullen zich nu moeten richten op de volgende wedstrijd en proberen deze gebeurtenis achter zich te laten.