×
Home Nieuws Livescore

Hancko ontevreden over transfergeruchten Atlético Madrid.

Hancko ontevreden over transfergeruchten Atlético Madrid.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 22:32 uur

Feyenoord-verdediger David Hancko heeft onlangs zijn ongenoegen geuit over de berichtgeving in de media met betrekking tot zijn mogelijke transfer naar Atlético Madrid. Tijdens een interview na het winnen van de Johan Cruijff Schaal, liet Hancko weten dat hij niet blij is met hoe zijn situatie wordt weergegeven. De 24-jarige speler voelt zich onbegrepen en benadrukt dat er nog geen concrete afspraken zijn gemaakt over een eventuele overstap naar de Spaanse club.

Hancko, die afgelopen seizoen indruk maakte bij Feyenoord, staat open voor nieuwe uitdagingen maar benadrukt dat zijn focus momenteel volledig ligt bij de Rotterdamse club. De verdediger is vastbesloten om het komende seizoen alles te geven voor Feyenoord en wil zich niet laten afleiden door transfergeruchten. Hancko's toewijding aan zijn huidige club is onwrikbaar en hij is vastbesloten om zijn waarde op het veld te bewijzen.

De Tsjechische international heeft aangegeven dat hij het belangrijk vindt dat zijn fans en de clubleiding van Feyenoord op de hoogte zijn van zijn standpunt. Hancko waardeert de steun die hij vanuit de club en supporters ontvangt en hoopt dat zijn boodschap duidelijk maakt dat hij zich volledig inzet voor Feyenoord. De verdediger kijkt uit naar een succesvol seizoen en is vastbesloten om zijn beste prestaties te leveren, ongeacht de speculaties over zijn toekomst.