×
Home Nieuws Livescore

Noa Lang speelt met 'trauma' hamstringblessure in Johan Cruijff Schaal

Noa Lang speelt met 'trauma' hamstringblessure in Johan Cruijff Schaal
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 22:08 uur

Noa Lang, de talentvolle buitenspeler van PSV, heeft zijn blijdschap geuit over het feit dat hij meer dan zestig minuten heeft kunnen spelen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. Echter, Lang heeft toegegeven dat hij tijdens de wedstrijd constant werd achtervolgd door de angst voor een herhaling van zijn hamstringblessure. Hij beschreef dit gevoel als een 'trauma' dat hem ervan weerhoudt om volledig vrijuit te spelen.

De jonge speler durft nog niet volledig de handrem los te laten, aangezien de mentale last van zijn blessure duidelijk zichtbaar is. Ondanks zijn talent en wilskracht blijft de angst voor een terugval in zijn spel sluimeren. Lang weet dat hij nog steeds voorzichtig moet zijn om verdere schade te voorkomen en zijn herstelproces niet in gevaar te brengen.

Desondanks is Noa Lang vastbesloten om zijn angst te overwinnen en zijn volledige potentieel te benutten op het veld. Met de steun van zijn team en de medische staf zal hij blijven werken aan zijn herstel en mentale kracht, in de hoop om binnenkort weer zonder belemmeringen te kunnen spelen en zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal.