×
Home Nieuws Livescore

Veerman teleurgesteld over prestatie tegen Feyenoord PSV

Veerman teleurgesteld over prestatie tegen Feyenoord PSV
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 21:56 uur

Tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Feyenoord slaagde Joey Veerman er niet in om zijn stempel op het spel van de Eindhovenaren te drukken. De middenvelder, die recentelijk de overstap maakte naar PSV, kon niet het verschil maken in het duel dat eindigde in een gelijkspel. Op de persconferentie na afloop van de wedstrijd werd Veerman gevraagd hoe hij zijn eigen optreden beoordeelde.

De Oranje-international gaf toe dat hij niet tevreden was met zijn prestatie en dat hij meer had willen bijdragen aan het spel van zijn nieuwe team. Veerman benadrukte echter dat het nog vroeg in het seizoen is en dat hij hard zal blijven werken om zijn vorm te verbeteren. De middenvelder kreeg ook steun van zijn coach, die vertrouwen uitsprak in de kwaliteiten van Veerman en geloofde dat hij snel zijn draai zal vinden bij PSV.

Ondanks de teleurstellende vertoning van Veerman, kijkt de middenvelder vol goede moed naar de toekomst. Hij is vastbesloten om zichzelf te bewijzen en een belangrijke speler te worden voor PSV. Met zijn talent en doorzettingsvermogen zal Joey Veerman er alles aan doen om zijn stempel alsnog te drukken op het spel van zijn nieuwe club en zich te bewijzen als een waardevolle aanwinst voor het team.