×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez onthult verschil tussen trainers na Johan Cruijff Schaal

Santiago Gimenez onthult verschil tussen trainers na Johan Cruijff Schaal
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 21:48 uur

Jonge spits Santiago Gimenez heeft tijdens de persconferentie na de Johan Cruijff Schaal wedstrijd uitgelegd wat volgens hem het onderscheid is tussen zijn nieuwe coach Brian Priske en zijn voormalige trainer Arne Slot. De Mexicaanse aanvaller, die onder Priske zijn officiƫle debuut maakte voor Feyenoord, prees de Deense coach voor zijn directe succes met de Rotterdammers. Priske leidde het team naar de overwinning in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, waarmee hij meteen zijn eerste prijs als hoofdtrainer binnenhaalde.

Gimenez benadrukte tijdens de persconferentie de verschillen in aanpak en speelstijl tussen Priske en Slot, die eerder aan het roer stond bij Feyenoord. De jonge speler gaf aan dat Priske een frisse wind heeft gebracht in het team en dat zijn tactische benadering goed aansluit bij de kwaliteiten van de spelers. Met de Johan Cruijff Schaal als eerste tastbare succes onder Priske, lijkt Feyenoord een veelbelovende start van het seizoen te hebben gemaakt.

De overwinning in de Johan Cruijff Schaal betekent niet alleen een belangrijke mijlpaal voor Priske als trainer, maar ook voor de spelers van Feyenoord, waaronder Gimenez. De jonge aanvaller kijkt met vertrouwen naar de toekomst onder de leiding van Priske en gelooft dat de ploeg onder zijn leiding grote stappen kan zetten. Met de eerste prijs van het seizoen op zak, is de honger naar meer succes bij Feyenoord alleen maar toegenomen.