×
Home Nieuws Livescore

Brian Priske extatisch na Feyenoord's 'statement' tegen PSV

Brian Priske extatisch na Feyenoord's 'statement' tegen PSV
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 21:32 uur

Na de overwinning van Feyenoord in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV is Brian Priske in de wolken. De Deense trainer is dolgelukkig en noemt de zege een krachtig 'statement' van de Rotterdammers. Met een sterke prestatie wist Feyenoord de trofee binnen te slepen en Priske is trots op zijn team.

De overwinning in de Johan Cruijff Schaal is een belangrijke opsteker voor Feyenoord, dat hiermee laat zien dat het team klaar is voor het nieuwe seizoen. Priske benadrukt het harde werk en de toewijding van zijn spelers, die hebben laten zien dat ze tot grootse prestaties in staat zijn. De Deense trainer kijkt vol vertrouwen uit naar de start van de competitie.

De supporters van Feyenoord kunnen zich verheugen op wat komen gaat, met een trainer die vastberaden is om successen te behalen. Priske's positieve instelling en geloof in het team zorgen voor een sfeer van optimisme en enthousiasme rondom de club. De overwinning in de Johan Cruijff Schaal is slechts het begin van wat hopelijk een succesvol seizoen zal worden voor Feyenoord en haar fans.