×
Home Nieuws Livescore

El Ahmadi vol lof over Nieuwkoop na winst Feyenoord.

El Ahmadi vol lof over Nieuwkoop na winst Feyenoord.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 21:08 uur

Feyenoord-middenvelder Karim El Ahmadi heeft volledig vertrouwen in zijn teamgenoot Bart Nieuwkoop. De rechtsback speelde afgelopen zondag een cruciale rol in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. El Ahmadi is lovend over de prestaties van Nieuwkoop en gelooft dat hij een belangrijke speler kan worden voor Feyenoord dit seizoen.

Tijdens het duel met PSV liet Nieuwkoop zien dat hij van grote waarde kan zijn voor het team. Zijn sterke optreden op de rechtsbackpositie viel op en El Ahmadi is ervan overtuigd dat Nieuwkoop nog veel meer kan laten zien. De middenvelder prijst de inzet en kwaliteiten van zijn teamgenoot en is blij met de samenwerking op het veld.

Met de Johan Cruijff Schaal als eerste prijs van het seizoen, is het voor Feyenoord belangrijk om te kunnen vertrouwen op spelers zoals Nieuwkoop. El Ahmadi benadrukt het belang van een hecht team en gelooft dat de prestaties van Nieuwkoop een positieve invloed zullen hebben op het verdere verloop van het seizoen. De middenvelder kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar wat Nieuwkoop nog meer kan brengen in het Feyenoord-shirt.