×
Home Nieuws Livescore

Wellenreuther overtuigt Priske: eerste doelman Feyenoord boven Bijlow.

Wellenreuther overtuigt Priske: eerste doelman Feyenoord boven Bijlow.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 21:00 uur

Timon Wellenreuther heeft vol vertrouwen uitgesproken dat Brian Priske een goede keuze maakt door hem boven Justin Bijlow te verkiezen als eerste doelman bij Feyenoord. De Duitse keeper kreeg de kans om te starten tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal onder leiding van de nieuwe trainer en zal nu de positie van eerste doelman in Rotterdam innemen. In een interview met ESPN bevestigt Wellenreuther dat Priske geen spijt zal krijgen van deze beslissing.

Met zijn overtuigende optreden tijdens de Johan Cruijff Schaal heeft Timon Wellenreuther laten zien dat hij klaar is om de rol van eerste doelman bij Feyenoord op zich te nemen. De Duitser, die de voorkeur kreeg boven Justin Bijlow, is vastbesloten om te bewijzen dat hij de juiste keuze is voor trainer Brian Priske. Wellenreuther is vastberaden om zijn kans te grijpen en te laten zien wat hij in huis heeft.

Brian Priske heeft alle vertrouwen in Timon Wellenreuther als nieuwe eerste doelman van Feyenoord. De trainer is ervan overtuigd dat hij met de Duitse keeper de juiste keuze heeft gemaakt en kijkt uit naar wat Wellenreuther kan brengen in het komende seizoen. Met zijn ervaring en kwaliteiten lijkt Wellenreuther klaar te zijn om de uitdaging aan te gaan en zijn stempel te drukken op het team.