×
Home Nieuws Livescore

Vitesse actief op transfermarkt na behoud proflicentie

Vitesse actief op transfermarkt na behoud proflicentie
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 20:08 uur

Vitesse, de Arnhemse voetbalclub die onlangs te horen kreeg dat ze hun proflicentie mogen behouden en volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie zullen spelen, is vastbesloten om direct stappen te zetten op de transfermarkt. Volgens bronnen van Transferwatch heeft de club al vier potentiële versterkingen op het oog. De Arnhemmers lijken vastberaden om hun selectie te versterken en zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen in de op een na hoogste voetbalcompetitie van Nederland.

Met de bevestiging van hun proflicentie lijkt Vitesse nu vol gas te geven in hun zoektocht naar nieuwe spelers. De club heeft naar verluidt al een lijst samengesteld met potentiële aanwinsten die ze graag aan hun selectie willen toevoegen. De supporters van Vitesse zullen ongetwijfeld reikhalzend uitkijken naar de namen van de spelers die de club mogelijk zal aantrekken om hun team te versterken voor het aankomende seizoen.

Hoewel de exacte namen van de spelers die op het verlanglijstje van Vitesse staan nog niet bekend zijn gemaakt, lijkt de club vastberaden om snel zaken te doen op de transfermarkt. Met de ambitie om zich te handhaven in de Keuken Kampioen Divisie en wellicht zelfs te strijden voor promotie, is het cruciaal voor Vitesse om hun selectie tijdig te versterken met kwalitatieve spelers die het team naar een hoger niveau kunnen tillen.

De komende weken zullen ongetwijfeld spannend worden voor Vitesse en hun supporters, aangezien de club naar verwachting actief zal zijn op de transfermarkt om hun team klaar te stomen voor het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Met de belofte van mogelijke versterkingen in het vooruitzicht, is het voor de Arnhemse club een uitgelezen kans om zich te profileren als een geduchte concurrent in de op een na hoogste voetbalcompetitie van Nederland.