×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez schittert met hattrick in Johan Cruijff Schaal.

Santiago Gimenez schittert met hattrick in Johan Cruijff Schaal.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 19:48 uur

Feyenoord heeft zondagavond de Johan Cruijff Schaal veroverd dankzij een glansrol van Santiago Gimenez. De Mexicaanse spits was de grote man in de strijd tegen PSV, waar hij kort na de gelijkmaker van de Eindhovenaren de 2-3 wist te scoren. Met een doelpunt en een fraaie assist op Bart Nieuwkoop liet Gimenez zien waarom hij zo'n belangrijke speler is voor de Rotterdammers.

Naast zijn doelpunt en assist wist Gimenez ook nog een strafschop te benutten, waardoor hij een hattrick aan doelpunten op zijn naam mocht schrijven. De supporters van Feyenoord waren dan ook vol lof over de prestaties van de jonge spits. Op social media regende het complimenten voor Gimenez, die met zijn optreden bewees dat hij een waardevolle aanwinst is voor de club.

Met zijn doelpunten en assists was Santiago Gimenez de absolute smaakmaker van de Johan Cruijff Schaal wedstrijd. De 21-jarige spits liet zien over veel talent en scorend vermogen te beschikken, wat de fans van Feyenoord hoop geeft voor het komende seizoen. De supporters kijken reikhalzend uit naar wat Gimenez nog meer kan laten zien en hopen op nog veel meer doelpunten en assists van de Mexicaanse sensatie.