Home Nieuws Livescore

PSV en Feyenoord delen punten in Johan Cruijff Schaal

JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 19:32 uur

In een zinderende strijd tussen PSV en Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal, werd de wedstrijd kort na rust op zijn kop gezet. Het leek erop dat Feyenoord op voorsprong zou komen met 1-3, maar dankzij uitstekend verdedigingswerk van PSV's Jordan Teze en een snelle counter resulteerde het in een gelijke stand van 2-2. Teze wist met een perfect getimede tackle de poging van Santiago Gimenez te stoppen, waardoor PSV in de wedstrijd bleef.

Vervolgens was het de beurt aan PSV om toe te slaan. Luuk de Jong, de ervaren spits van de Eindhovenaren, wist aan de andere kant van het veld de gelijkmaker te scoren. Hij werd op maat bediend door Malik Tillman, die met een slimme pass de verdediging van Feyenoord wist te omzeilen. De Jong liet zien waarom hij zo'n belangrijke speler is voor PSV door koelbloedig af te ronden en de stand gelijk te trekken.

De spanning in het stadion was om te snijden terwijl beide ploegen op zoek gingen naar de winnende treffer. PSV en Feyenoord gaven elkaar geen duimbreed toe en bleven strijden voor elke meter op het veld. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel, wat betekende dat er een verlenging aan te pas moest komen om een winnaar van de Johan Cruijff Schaal te bepalen. Het publiek werd getrakteerd op een waar spektakelstuk en kon genieten van topvoetbal op het hoogste niveau.