×
Home Nieuws Livescore

Noa Lang schittert bij PSV met vroege goal.

Noa Lang schittert bij PSV met vroege goal.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 18:32 uur

Na maanden van afwezigheid door een hardnekkige hamstringblessure is Noa Lang eindelijk terug bij PSV, en hij maakt meteen een verpletterende indruk. De 25-jarige buitenspeler laat zien dat hij niets van zijn klasse heeft verloren door vroeg in de wedstrijd tegen Feyenoord de score te openen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Met een krachtig schot in de korte hoek laat Lang zien waarom hij zo'n belangrijke speler is voor de Eindhovenaren.

De fans van PSV zijn dolblij met de terugkeer van Lang en laten dat luid en duidelijk merken in het stadion. Na maanden van revalidatie en hard werken is het voor hen een verademing om hun favoriete speler weer in actie te zien. De energie en creativiteit die Lang met zich meebrengt, zijn van onschatbare waarde voor het team en geven de supporters hoop op een succesvol seizoen.

De voorsprong die PSV al vroeg in de wedstrijd neemt tegen Feyenoord is een opsteker voor de ploeg en coach Roger Schmidt. Met Lang terug in de basis lijkt het team sterker en gevaarlijker dan ooit tevoren. De Eindhovenaren tonen veerkracht en vastberadenheid in hun jacht op de eerste prijs van het seizoen, en met Lang in topvorm lijkt niets onmogelijk voor PSV.