×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez: Bijlow niet tevreden als tweede keeper Feyenoord

Kenneth Perez: Bijlow niet tevreden als tweede keeper Feyenoord
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 18:24 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Kenneth Perez heeft zijn twijfels geuit over de rol van Justin Bijlow als tweede doelman bij Feyenoord dit seizoen. Perez, die bekend staat om zijn scherpe analyses, gelooft dat de talentvolle doelman niet tevreden zal zijn met een plek op de reservebank. Bijlow, die wordt gezien als een van de grootste Nederlandse keepers in wording, zal volgens Perez streven naar meer speeltijd en een vaste basisplaats in het eerste elftal van de Rotterdamse club.

Perez lijkt echter wel begrip te tonen voor de keuze van Feyenoord-trainer Arne Slot om Timon Wellenreuther als eerste doelman op te stellen. De Duitse keeper heeft tot nu toe een solide indruk gemaakt en lijkt het vertrouwen van de coach te genieten. Perez erkent het belang van concurrentie binnen het team en gelooft dat de strijd om de positie onder de lat alleen maar ten goede zal komen aan de prestaties van het team.

Met de Eredivisie in volle gang en Feyenoord op jacht naar succes, zal het interessant zijn om te zien hoe de situatie rondom de keeperspositie zich zal ontwikkelen. Zal Bijlow genoegen nemen met zijn rol als tweede doelman of zal hij er alles aan doen om zijn plek in het team op te eisen? De komende wedstrijden zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid verschaffen over de ambities en motivatie van de jonge doelman.