×
Home Nieuws Livescore

Priske kiest Wellenreuther boven Bijlow als Feyenoord-doelman.

Priske kiest Wellenreuther boven Bijlow als Feyenoord-doelman.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 17:40 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske stond voor een lastige beslissing toen hij moest kiezen tussen doelmannen Timon Wellenreuther en Justin Bijlow. De keuze tussen de twee goalies was geen gemakkelijke opgave voor de Duitse coach, die uiteindelijk besloot om Wellenreuther de voorkeur te geven. Priske lichtte zijn beslissing toe en benadrukte de sterke punten van de Duitse keeper.

Hoewel Justin Bijlow een getalenteerde doelman is met veel potentie, gaf Priske de voorkeur aan Wellenreuther vanwege zijn ervaring en consistentie in het doel. De Feyenoord-trainer prees de Duitser om zijn sterke optredens tijdens trainingen en oefenwedstrijden, waardoor hij het vertrouwen kreeg om hem als eerste keus te benoemen.

Wellenreuther zelf reageerde nederig op het nieuws en bedankte Priske voor het vertrouwen in hem. De Duitse goalie beloofde hard te blijven werken om zijn plaats in het team te rechtvaardigen en zijn beste prestaties te leveren. Met de steun van zijn trainer en teamgenoten kijkt Wellenreuther vol vertrouwen uit naar het komende seizoen en de uitdagingen die hem te wachten staan in het Feyenoord-doel.