×
Home Nieuws Livescore

Kans op vertrek Bijlow bij Feyenoord fors toegenomen

Kans op vertrek Bijlow bij Feyenoord fors toegenomen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 17:24 uur

Feyenoord-doelman Justin Bijlow lijkt voor een lastige keuze te staan nu zijn positie onder de lat bedreigd wordt door Timon Wellenreuther. De kans op een vertrek van Bijlow bij de Rotterdamse club is aanzienlijk toegenomen, zo meldt Voetbal International. Wellenreuther heeft de voorkeur gekregen van de trainersstaf, waardoor Bijlow volgens bronnen bijna gedwongen wordt om te vertrekken.

De 23-jarige Bijlow, die al jarenlang als een van de grote talenten van Feyenoord wordt gezien, zal nu moeten beslissen of hij genoegen neemt met een rol op de bank of dat hij elders zijn geluk gaat beproeven. De concurrentiestrijd onder de lat lijkt hevig te zijn, en het is nog onduidelijk hoe Bijlow hiermee om zal gaan.

Wellenreuther, die eerder uitkwam voor clubs als Willem II en Anderlecht, heeft indruk gemaakt tijdens zijn optredens voor Feyenoord en lijkt het vertrouwen van de technische staf te hebben gewonnen. Het is een lastige situatie voor Bijlow, die wellicht zal moeten uitwijken naar een andere club om meer speeltijd te krijgen en zijn ontwikkeling voort te zetten.