×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op centrale verdediger, Hancko en Geertruida onzeker

Feyenoord jaagt op centrale verdediger, Hancko en Geertruida onzeker
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 16:40 uur

Feyenoord heeft plannen om hun verdediging op korte termijn te versterken, zo meldt Voetbal International. De Rotterdamse club is op zoek naar een centrale verdediger om de defensie te versterken. Er wordt gespeculeerd over mogelijke vertrekken van Dávid Hancko en Lutsharel Geertruida, aangezien hun toekomst bij de club momenteel onzeker lijkt.

Dávid Hancko, die het naar verluidt niet gemakkelijk heeft bij Feyenoord, zou kunnen vertrekken om elders meer speeltijd te krijgen. De Slowaakse verdediger heeft moeite gehad om een vaste basisplaats te veroveren en een transfer lijkt een optie te zijn om zijn carrière een nieuwe impuls te geven. Ook Lutsharel Geertruida wordt genoemd als mogelijk vertrekpunt, aangezien zijn contract binnenkort afloopt en er nog geen overeenstemming is bereikt over een verlenging.

De technische staf van Feyenoord is actief op zoek naar versterkingen om de selectie te verbeteren. Met het oog op de ambities van de club is een solide verdediging van cruciaal belang. Het aantrekken van een nieuwe centrale verdediger zou de defensie van Feyenoord kunnen versterken en de concurrentie binnen het team verhogen. Fans van de club zullen met spanning uitkijken naar eventuele ontwikkelingen op de transfermarkt en de mogelijke veranderingen in de verdediging van hun geliefde club.