×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord haalt ex-De Graafschap scout Alexander Reuters binnen

Feyenoord haalt ex-De Graafschap scout Alexander Reuters binnen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 16:08 uur

Feyenoord heeft een verrassende nieuwe aanwinst toegevoegd aan hun scoutingteam. Alexander Reuters is aangesteld als scout bij de Rotterdamse club, zo heeft De Gelderlander gemeld. De Duitser, die eerder dit jaar nog werd weggestuurd bij De Graafschap, krijgt nu de kans om zijn talenten in te zetten voor Feyenoord.

Met de aanstelling van Reuters hoopt Feyenoord zijn scoutingnetwerk te versterken en nieuwe talenten te ontdekken. Ondanks zijn vertrek bij De Graafschap, waar hij eerder actief was, gelooft de club in zijn kwaliteiten en ervaring. Reuters zal zich voornamelijk richten op het opsporen van jonge spelers met potentieel voor de Eredivisie.

De Duitser zelf is verheugd met zijn nieuwe rol bij Feyenoord en kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan. Na zijn eerdere tegenslag is dit een nieuwe kans voor Reuters om zijn passie voor scouting voort te zetten. Met zijn kennis van de Duitse en Nederlandse voetbalwereld, hoopt hij een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van Feyenoord.