×
Home Nieuws Livescore

Vitesse proflicentie behouden: 7000 seizoenskaarten vliegen deur uit

Vitesse proflicentie behouden: 7000 seizoenskaarten vliegen deur uit
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 15:24 uur

Het behoud van de proflicentie heeft een ware ticketverkoopboost teweeggebracht bij Vitesse. Sinds het nieuws zaterdagavond bekend werd, zijn de seizoenskaarten als warme broodjes over de toonbank gevlogen. De Gelderlander meldt dat de Arnhemmers al meer dan 7000 kaarten hebben verkocht, een duidelijk teken van de steun en enthousiasme van de fans voor hun geliefde club.

De supporters van Vitesse tonen hun onvoorwaardelijke steun door massaal seizoenskaarten aan te schaffen na de geruststellende aankondiging van het behoud van de proflicentie. De club kan rekenen op een trouwe achterban die niet alleen in goede tijden, maar ook in uitdagende momenten achter hen staat. De indrukwekkende verkoopcijfers laten zien dat de fans vertrouwen hebben in de toekomst van Vitesse en graag deel willen uitmaken van de voetbalbeleving in het GelreDome.

Met meer dan 7000 verkochte seizoenskaarten in korte tijd, is de clubleiding van Vitesse ongetwijfeld verheugd over de positieve respons van de supporters. De steun van de fans is van onschatbare waarde voor de club en zal ongetwijfeld een extra boost geven aan de spelers op het veld. De Arnhemmers kunnen zich verheugen op een sfeervol GelreDome, waar de fanatieke aanhang hen naar hopelijk mooie prestaties zal stuwen in het komende seizoen.