×
Home Nieuws Livescore

Timon Wellenreuther eerste doelman Feyenoord tegen PSV Johan Cruijff Schaal.

Timon Wellenreuther eerste doelman Feyenoord tegen PSV Johan Cruijff Schaal.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 15:16 uur

Feyenoord heeft een verrassende beslissing genomen in aanloop naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Volgens bronnen van 1908.nl zal Timon Wellenreuther het doel verdedigen als eerste doelman van de Rotterdamse club. Trainer Brian Priske heeft naar verluidt de knoop doorgehakt en kiest voor de Duitse keeper boven Justin Bijlow voor de belangrijke wedstrijd op zondag.

Wellenreuther, die eerder uitkwam voor clubs als Willem II en Anderlecht, krijgt dus de kans om zich te bewijzen onder de lat bij Feyenoord. De 25-jarige doelman zal de concurrentiestrijd met Bijlow moeten aangaan om zijn positie als nummer één te behouden gedurende het seizoen.

De keuze van Priske om Wellenreuther op te stellen als eerste doelman zal ongetwijfeld voor de nodige discussie zorgen onder de supporters en in de voetbalwereld. Het belooft in ieder geval een interessante strijd te worden tussen Feyenoord en PSV, waarbij alle ogen gericht zullen zijn op de prestaties van de nieuwe doelman in de Johan Cruijff Schaal.