×
Home Nieuws Livescore

AS Monaco biedt €12 miljoen voor PSV-verdediger Jordan Teze

AS Monaco biedt €12 miljoen voor PSV-verdediger Jordan Teze
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 15:08 uur

AS Monaco heeft zijn oog laten vallen op PSV-verdediger Jordan Teze en heeft een aanzienlijk bod van twaalf miljoen euro uitgebracht. Het nieuws van de interesse van de Franse club in Teze kwam zondagochtend naar buiten en lijkt nu serieus te worden. Volgens berichtgeving van De Telegraaf is de kans groot dat de talentvolle verdediger daadwerkelijk de overstap zal maken naar AS Monaco.

De transfer van Jordan Teze naar AS Monaco zou een grote stap in zijn carrière betekenen. De Franse club staat bekend om zijn ambitie en zou Teze de kans bieden om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau. PSV zal naar verwachting aanzienlijke winst maken op de verkoop van de verdediger, die zich de afgelopen seizoenen heeft bewezen als een betrouwbare kracht in de defensie.

Voor Jordan Teze zelf opent de interesse van AS Monaco nieuwe deuren. De kans om in een competitie als de Ligue 1 te spelen en wellicht zelfs Europees voetbal te ervaren, zal voor de jonge verdediger zeer aantrekkelijk zijn. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen de clubs en het management van Teze, maar de kans op een transfer lijkt steeds realistischer te worden.