×
Home Nieuws Livescore

Dumfries en Internazionale bereiken doorbraak in contractonderhandelingen

Dumfries en Internazionale bereiken doorbraak in contractonderhandelingen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 14:16 uur

Internazionale en Denzel Dumfries hebben eindelijk een doorbraak bereikt in hun langdurige contractonderhandelingen. Na maanden van gesprekken en onderhandelingen over een mogelijke verlenging van het contract van de Oranje-international, hebben beide partijen eindelijk een compromis weten te sluiten. Dit nieuws werd gemeld door het Italiaanse medium Calciomercato.

De onderhandelingen tussen Internazionale en Dumfries waren intensief en leken lange tijd vast te zitten, maar nu lijkt er eindelijk licht aan het einde van de tunnel te zijn. De fans van de Italiaanse club zullen ongetwijfeld opgelucht zijn dat hun sterspeler mogelijk langer aan de club verbonden blijft.

Dumfries, die afgelopen zomer indruk maakte tijdens het EK met het Nederlands elftal, is een belangrijke speler voor zowel Internazionale als het nationale team. Zijn kracht, snelheid en aanvallende impulsen hebben hem geliefd gemaakt bij supporters en teamgenoten.

Met de contractverlenging lijkt Dumfries zijn toekomst voorlopig te verbinden aan Internazionale, wat voor de club en fans een geweldige ontwikkeling is. De details van het nieuwe contract zijn nog niet bekendgemaakt, maar de positieve sfeer rondom de doorbraak in de onderhandelingen belooft veel goeds voor de toekomst van Dumfries bij de Italiaanse topclub.