×
Home Nieuws Livescore

Antony ontkent gewelddadig gedrag: "Manipulatie en leugens!"

Antony ontkent gewelddadig gedrag:
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 9 september 2023 00:08 uur

Voetballer Antony van Manchester United ontkent krachtig alle beschuldigingen van gewelddadig gedrag. De Braziliaanse speler verwerpt de beweringen dat hij zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin en twee andere vrouwen heeft mishandeld.

In een interview met Fofocalizando vertelt Antony zijn kant van het verhaal. Hij richt zich vooral op zijn relatie met Cavallin, een bekende influencer en dj in Brazilië. Antony beweert dat Cavallin WhatsApp-gesprekken heeft gemanipuleerd om hem in een negatief daglicht te stellen.

De Braziliaanse dj beweerde onder andere dat Antony haar had bedreigd met de dood door haar met hoge snelheid uit de auto te gooien. "Ik heb dat op geen enkel moment gezegd", reageert de rechtsbuiten. "Ze werd boos in de auto, begon te vloeken en duwde me, maar niet hard. Op dat moment hield ik haar niet eens vast of iets dergelijks. Ik heb haar nooit geduwd, ik heb nooit gedreigd haar uit de auto te gooien. Er zijn veel dingen die zij zegt die niet waar zijn."

Antony betwist ook het rapport dat door UOL naar buiten is gebracht. "Er zijn dingen aan haar kant die zijn veranderd in de berichten, ze heeft ook berichten van mij verwijderd. Ze heeft de berichten gemanipuleerd en ik heb daar bewijs van." De aanvaller bevestigt wel dat hij een bericht heeft gestuurd waarin hij haar dood wenst. "Maar dat moet je in de context zien, het was meer een belediging, net zoals zij mij ook beledigde."

Cavallin deelde ook een foto waarop ze een hoofdwond heeft. Volgens haar is deze veroorzaakt door een kopstoot van Antony. "Ik heb haar op geen enkel moment aangeraakt", beweert de speler van Manchester United, die ook andere beschuldigingen in het interview weerlegt. Hij maakt zich geen zorgen dat zijn contract in gevaar is bij de club. "Dat komt niet eens in me op." Onderzoeken in zowel Brazilië als Engeland zijn nog gaande.