×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord praat met Brighton & Hove Albion over spelers

Feyenoord praat met Brighton & Hove Albion over spelers
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 13:32 uur

Feyenoord heeft niet alleen oog voor Facundo Buonanotte in de onderhandelingen met Brighton & Hove Albion, zo heeft Voetbal International gemeld. De Rotterdamse club heeft ook interesse getoond in Ibrahim Osman. De Ghanese buitenspeler staat op de radar van Feyenoord en heeft een persoonlijke connectie met trainer Brian Priske.

Osman, die momenteel in Rotterdam in beeld is, zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van Feyenoord. Met zijn snelheid en technische vaardigheden kan hij een belangrijke rol spelen in de aanvalslinie van de club. De connectie met Priske zou kunnen helpen bij het soepel integreren van Osman in het team en het begrijpen van de speelstijl die de trainer voor ogen heeft.

De interesse in zowel Buonanotte als Osman laat zien dat Feyenoord serieus bezig is met het versterken van de selectie. Met het oog op de komende seizoenen wil de club competitief blijven en meedoen om de prijzen. De mogelijke komst van deze talentvolle spelers zou een positieve impuls kunnen geven aan het team en de supporters van Feyenoord. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen zich verder zullen ontwikkelen en of Feyenoord erin slaagt om deze versterkingen binnen te halen.