×
Home Nieuws Livescore

Max Eberl reageert op vertrek De Ligt naar Manchester United.

Max Eberl reageert op vertrek De Ligt naar Manchester United.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 13:08 uur

Het nieuws dat Mathijs de Ligt mogelijk Bayern München zal verlaten, heeft sportief directeur Max Eberl in actie doen schieten. De Nederlandse verdediger, die een belangrijke rol speelt in het team van Der Rekordmeister, lijkt op weg te zijn naar een nieuw avontuur bij Manchester United. Eberl heeft laten weten dat het vertrek van De Ligt een gevoelige klap zou zijn voor Bayern, maar dat de club zich zal aanpassen en verder zal gaan met het bouwen aan een sterk team.

De transfergeruchten rondom De Ligt hebben de voetbalwereld in spanning gehouden, met Manchester United als mogelijke bestemming voor de talentvolle verdediger. De Ligt heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en leiderschap op het veld, waardoor hij een gewilde speler is geworden voor topclubs in Europa. Bayern München zal echter niet zonder slag of stoot afscheid nemen van De Ligt en zal er alles aan doen om hem te behouden.

Eberl heeft aangegeven dat Bayern München altijd op zoek is naar talentvolle spelers om het team te versterken, maar dat het behouden van sleutelspelers zoals De Ligt ook van groot belang is. De sportief directeur heeft vertrouwen in de kracht van de club en gelooft dat Bayern in staat is om succesvol te blijven, ongeacht welke spelers vertrekken of komen. De komende weken zullen cruciaal zijn voor De Ligt en Bayern München, terwijl de transferperiode in volle gang is en de toekomst van de Nederlandse verdediger onzeker blijft.