×
Home Nieuws Livescore

Robbie Williams onthult bewondering voor Ruud van Nistelrooij

Robbie Williams onthult bewondering voor Ruud van Nistelrooij
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 12:32 uur

De Britse zanger Robbie Williams heeft onthuld dat hij een enorme bewondering heeft voor voormalig Nederlands voetballer Ruud van Nistelrooij. Williams deelde een selfie met de voormalige spits op zijn Instagram-account en benadrukte dat Van Nistelrooij een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven tijdens moeilijke tijden. De zanger, bekend van hits als "Angels" en "Feel", prees de voormalige topscorer van Manchester United voor zijn steun en inspiratie.

In de selfie die Robbie Williams deelde, straalden beide heren van geluk. Williams beschreef Van Nistelrooij als een bron van kracht en motivatie, en bedankte hem voor zijn positieve invloed. De zanger gaf aan dat de voormalige voetballer hem door donkere periodes heeft geholpen en hem heeft geholpen om door te zetten, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Ruud van Nistelrooij, die tegenwoordig actief is als coach en analist, reageerde op het bericht van Williams met dankbaarheid en bescheidenheid. De voormalige spits bedankte de zanger voor zijn vriendelijke woorden en benadrukte dat hij vereerd was om een bron van steun te zijn voor iemand als Robbie Williams. De interactie tussen de twee beroemdheden zorgde voor veel positieve reacties van fans, die de band tussen muziek en sport toejuichten.