×
Home Nieuws Livescore

Ali Boussaboun vreest exodus talenten bij Feyenoord

Ali Boussaboun vreest exodus talenten bij Feyenoord
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 11:16 uur

Feyenoord houdt vooralsnog stand in de strijd tegen een grote leegloop, maar oud-speler Ali Boussaboun werpt een kritische blik op de situatie. Met spelers als David Hancko en Lutsharel Geertruida in de gelederen, vraagt Boussaboun zich af of de club in staat zal zijn om hen te behouden. De voormalige aanvaller van de Rotterdammers ziet potentie in beide spelers en acht hen klaar voor een mogelijke transfer naar een andere club.

Hancko, de verdediger die afgelopen seizoen op huurbasis bij Feyenoord speelde, heeft indruk gemaakt met zijn solide optredens in de achterhoede. Zijn sterke verdedigende kwaliteiten en opbouwend vermogen hebben de aandacht getrokken van meerdere clubs, waardoor Feyenoord mogelijk een strijd om zijn handtekening kan verwachten. Geertruida, aan de andere kant, heeft zich ontwikkeld tot een vaste waarde in het team en wordt gezien als een van de grootste talenten van de club.

De vraag blijft echter of Feyenoord in staat zal zijn om deze talentvolle spelers te behouden, gezien de financiële uitdagingen waarmee de club te maken heeft. Met de transfermarkt die langzaam op gang komt, zal de druk toenemen om spelers te behouden en tegelijkertijd de selectie te versterken. Het is een delicate balans waar Feyenoord mee te maken heeft en waarbij elke beslissing zorgvuldig moet worden afgewogen om de toekomst van de club veilig te stellen. Boussaboun's waarschuwing is dan ook een herinnering aan de uitdagingen die voor Feyenoord liggen in de aanloop naar het nieuwe seizoen.